top of page

LJUSFREKVENSHEALING

~ Healing Art Of Vibrations ~

PAUSFRID

Erik Ström, Healing Art Of Vibrations i grupp

"Fina människa! Du fångade mitt innersta o fick det att bli synligt för mig för några veckor sedan. Så, tack för att du gjorde att jag öppnades upp o fick insyn i mitt innersta. Glömmer aldrig dig o min upplevelse!!"
PAUSFRID Frida Augustsson Samtal ACT terapi meditation ljusfrekvenshealing healing art of vibrations healing i borås light frequency healing colour therapy healing sound healing frequency healing ljudterapi den kraftfulla vägen till inre frid

Ljusfrekvenshealing ~ Healing art of vibrations

Healingkombination av frekvenser ur ~ Ljus | Färg | Ljud

Vår kropp består till största delen av vatten. Vatten, bärare av minnen och vibrationer, rörelser och stillhet, tomhet och oändlig rymd.

Det här är en metod som lyfter ur det gamla vattnets vibrationer från din kropp och från alla dina energilager, vibrationer som inte längre stöttar dig, gammalt vatten utan liv. Jag renar detta vattnet och fyller upp hela dig med nytt vatten, med nya vibrationer och högre frekvenser. Frekvenser som harmonierar med allting du är, din sanna essens i och bortom detta liv, och är i harmoni med naturen runt och inom oss.

Det är en unik och kraftfull healing (som jag kanaliserar) som höjer dina vibrationer och frekvenser till högre och finare nivåer, frekvenser som varar. Själva healingen är en konsekvens.

Det jag gör är att jag öppnar upp dig till det fulla spektrum av ljus, självaste livets ljus. Ljuset som är allt som finns, i hela universum och bortom. Detta ljus, alltid här inom oss, men ibland för stort att förstå och att minnas. Healingen stöttar dig i att förstå och återkopplas till Livets Ljus.

Med kärlek

Frida Augustsson

PAUSFRID Frida Augustsson Samtal ACT terapi meditation ljusfrekvenshealing healing art of vibrations healing i borås light frequency healing colour therapy healing sound healing frequency healing ljudterapi den kraftfulla vägen till inre frid

~ ​Healing Art of vibrations ~

För dig ~ SAMARBETE ~ fr. 1.500 kr/tim

som leder sound healing, meditation, yoga, breath work, chanting etc. i klass, retreat eller event. Att kombinera tillsammans med healingen blir verkligen något alldeles speciellt.

 

Jag förstärker och höjer vibrationerna genom ren och kraftfull healing, som går bortom lager vi inte kan föreställa oss. För dig och dina deltagare;

För dig ~ BARA DIG ~

jag ser Dig. Din gudomliga sanna essens, allt det vackra som skapar dig. I healingen påminns du om och återkopplas till just det här, till din själs sanna essens och till Livet, självaste livets glittrande ljus som flödar i kärnan av allting. Ljuset vi alla är ett med och allt som någonsin funnits.

 

Även om du deltar i grupp, arbetar jag med dig individuellt. Vill du ändå boka en privat session 1:1;

För dig ~ PRIVAT 1:1 ~

kombineras healingbehandlingen med helande och vägledande samtal efteråt, där du får värdefulla nycklar för att fördjupa din upplevelse, se och förstå fler lager av ditt liv i en större kontext.

◇ 60 min, 750 kr. Distans.

◇ 80 min, 950 kr. På plats, Borås, Hestra.

   Efteråt samtal vi över en kopp te och sluter stunden.

   BOKA: "Healing Art Of Vibrations"​​​​​​

För dig ~ GRUPP ~

ta emot, upplev och bli ett med din gudomliga själ.

Privat grupp ~ På plats hos mig / hos dig.

Om ca 4 personer eller fler, eller efter egna önskemål. Låt oss prata vidare, så hittar vi något fint för just er och ett förmånligt pris för dig som bokar en grupp!

◇ 70 min. 400 kr/person (eller pris enligt överenskommelse).

BOKA: 0762-298389 eller pausfrid@gmail.com

PAUSFRID Frida Augustsson Samtal ACT terapi meditation ljusfrekvenshealing healing art of vibrations healing i borås light frequency healing colour therapy healing sound healing frequency healing ljudterapi den kraftfulla vägen till inre frid
Intuitiv guidning ~ Vägledande samtal ~

För dig som vill få klarhet i speciella händelser, frågor eller delar av ditt liv. Du väljer om du har specifika områden du vill att jag ska fokusera på eller om du vill ha mer övergripande ledning.

 

Genom vår kontakt får du förståelse för de förändringstillstånd du möter och genomgår i livet, då du ställs inför frågor som;

~ Vad ska jag göra i detta vägskäl i livet?

~ Hur ska jag välja rätt väg? Vad är ens rätt väg? Vad blir utfallet om jag väljer denna väg, är det mot lätthet och lycka eller mot svårigheter och kamp?

~ Hur kan jag ha inflytande och handla för att påverka hur framtiden vecklar ut sig?

Genom våra möten får du klarhet i livet, du får en annan förståelse för det som varit och framtiden blir klarare. Du får en tydligare känsla för hur du själv, i ett tidigt skede, antingen ska vika av från den inslagna vägen eller hur du ska navigera vidare genom de förändringar du ställs inför och vårt samtal kommer att vara fortsatt vägvisande.

◇ 60 min, 750 kr. Distans. (Ingen tidsbokning)

Denna behandling kräver inget mer av dig än att du via mail till mig pausfrid@gmail.com berättar vad du önskar veta mer om.

 

Jag genomför behandling vid den tidpunkt som passar mig, i nära anslutning till ditt mail, och mailar dig all info när jag är klar. Ett resultat att gå tillbaka till senare i livet.

◇ 80 min, 950 kr. På plats, Borås, Hestra.

Vi möts i ett personligt möte och avslutningsvis väver vi samman stunden över en värmande kopp te.

BOKA: "Healing Art Of Vibrations"

Eller BOKNING 0762-298389 eller pausfrid@gmail.com

Kontakt / Bokning
bottom of page